Geef uw website een boost met een fikse corona-korting

Uitzonderlijke tijden vragen om bijzondere acties. U wilt nu zorgen dat meer klanten de weg vinden naar uw corporate website of webwinkel? Dat kan in deze corona-crisis extra voordelig bij Koppie.be. 

Hieronder vindt u een concreet voordeelpakket aan research en teksten die een groot verschil maken voor de vindbaarheid van uw website. 

Profiteert uw website al van de corona-crisis?

Met SEO copywriting bedoelen we alle teksten voor een website waarmee we een tekstschrijver de website hoger wil krijgen in Google. Hoe meer teksten op een website geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines, hoe beter de website zal scoren op verschillende zoekwoorden. Op die manier trekt u meer bezoekers naar uw website... en krijgt uw website meer rendement.

Niet enkel SEO copywriting van belang

Natuurlijk bepaalt niet enkel de SEO copywriting of uw site goed zal scoren. Ook andere zaken bepalen de ranking in Google, denk maar aan het aantal andere websites dat naar uw website linkt, de technische kwaliteit van de website, de aanwezigheid van een sitemap, ...

Maar toch: zonder SEO copywriting zal een website nooit goed scoren in Google. Het is dus altijd belangrijk dat de SEO copywriting op punt staat.

An SEO offer you can't refuse

Bij SEO copywriting is het belangrijk om in een andere richting te denken. We beginnen niet met wat u op uw website wil zetten. We beginnen door na te gaan waar mensen op zoeken als ze Google of een andere zoekmachine gebruiken. Bent u een stukadoor, maar blijkt dat bijna iedereen zoekt op 'plakker' of 'bezetter', dan is het belangrijk dat we die laatste woorden gaan gebruiken in de tekst. Zo gaan we op zoek naar passende woorden met een groot zoekvolume.

1

Zoekwoorden analyseren

Wat zijn de zoekwoorden die uw website of webwinkel meer klanten opleveren?

  • Wij maken een overzicht van de woorden waar mensen op zoeken als ze uw product of dienst willen kopen.

  • We bekijken op welke zoekwoorden u het meeste winst kan boeken. Dat zijn woorden waarop veel gezocht wordt, maar die weinig concurrentie hebben op het internet.

2

Concurrentie onderzoeken

Wie zijn uw concurrenten en hoe scoren zij in Google?

  • We onderzoeken hoeveel bezoekers uw concurrenten krijgen via Google.

  • We analyseren op welke zoekwoorden zij scoren.

  • Van daaruit maken wij slimme keuzes voor uw website of webwinkel.

3

3 teksten die uw site  doen scoren

Op basis van de research schrijven we 3 teksten die uw site hoger tillen in Google.

  • Elke tekst gericht op één slim gekozen zoekwoord

  • Elke tekst heeft voldoende volume: minstens 3.000 karakters per tekst.

  • Elke tekst is geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Ook nood aan slimme seo copywriting?

Het is dus belangrijk om slim te analyseren welke woorden een match hebben met uw zaak, maar die ook door voldoende mensen worden gebruikt om te zoeken op Google. Om dit te analyseren kan u een seo copywriting cursus volgen of helemaal gaan voor een SEO copywriting opleiding... of u kan ook een beroep doen op Koppie.be.

Koppie.be

Pijlstraat 24

9160 Lokeren

0473 456 292

info@koppie.be

BE 0861 902 705

  • Facebook
  • LinkedIn