Waarom Koppie.be werkt via Creative Shelter

Bij Koppie.be draag ik automatisch al mijn auteursrechten over aan mijn klanten.

 

U wordt zo eigenaar van het werk dat ik voor u lever.

Voor mij is het fiscaal voordelig.

Als copywriter leveren we vooral creatief werk, bedacht in onze hersenpan. Daardoor is ons werk beschermd door het auteursrecht. Om de creativiteit in ons land een boost te geven is er een aparte fiscale regeling mogelijk voor het leveren van creatieve diensten, zoals de onze.

 

Werken via deze regeling heeft voor iedereen voordelen, ook voor u! 

Auteursrechten: ook voor u heeft het enkel voordelen

Door met auteursrechten te werken draag ik mijn intellectuele eigendom over aan mijn klanten. Met andere woorden: eens mijn werk geleverd is, wordt het helemaal uw eigendom en mag u ermee doen wat u wil, voor eeuwig en altijd. Administratief verandert er voor u bijna niets, enkel krijgt u een factuur van 'Creative Shelter' waarop mijn prestaties staan. Ik factureer dus niet meer rechtstreeks aan mijn klanten.

U ontvangt de factuur via Creative Shelter

Het systeem van auteursrechten is vrij ingewikkeld. Daarom werk ik voor de administratie samen met Creative Shelter. Zij zorgen dat alles administratief correct verloopt. U zal van hen een factuur ontvangen waar mijn prestaties op staan.

U ontvangt een 'gewone' factuur met btw

Auteursrechten is een apart systeem dat werkt met roerende voorheffing. Maar voor u verandert er niets: van Creative Shelter ontvangt u een factuur waarop mijn prestaties staan + 21% btw die u kan aftrekken.  

U wordt officieel eigenaar van mijn werk

Bij dit systeem draag ik officieel mijn auteursrechten over aan mijn klanten. U wordt dus eigenaar van het werk dat ik voor u heb gepresteerd. En u mag er dus mee doen wat u wilt, voor eeuwig en altijd.

Fiscaal voordelig voor mij

Voor u verandert er niets, maar voor mij is dit systeem fiscaal een stuk interessanter. De overheid wil via dit systeem de creativiteit in ons land een boost geven... en daar kan ik enkel maar blij mee zijn. Het zou niet slim zijn om dit te laten liggen.

Wilt u meer weten?

Als u meer wilt weten over Creative Shelter en hoe alles in zijn werk gaat? Ga dan zeker eens kijken op www.creativeshelter.be.  

Bekijk ook zeker eens het onderstaande filmpje.