top of page

Met deze 3 stappen maken we van 

UW WEBSITE
UW BESTE VERKOPER

Uw website hoger in Google?
Dat lukt altijd met een slimme digitale strategie

Bent u ontgoocheld over het aantal bezoekers op uw website of webshop? Of weet u zelfs niet of en hoe goed uw website te vinden is door mensen die zoeken naar wat u aanbiedt? U bent niet alleen. Veel ondernemers vinden het rendement dat ze halen uit hun website te laag. En dat is jammer!

Het is mogelijk om veel meer klanten te vinden via uw website. De knowhow en ervaring van Koppie.be helpt u om veel beter te doen, zélfs met een beperkt budget. Met een digitale strategie en een SEO optimalisatie van Koppie.be haalt u altijd meer bezoekers en meer klanten.

Wilt u meer klanten vinden voor uw webshop of via uw website?
Vraag ons naar uw ideale digitale strategie

In drie stappen bezorgen we uw website veel meer bezoekers

1. Gratis analyse van uw website

Elke digitale strategie en SEO optimalisatie begint altijd bij een analyse van uw website. Die eerste check is bij ons altijd GRATIS en vrijblijvend. Vraag hier uw gratis SEO check aan.

Dit is de enige manier om na te gaan hoe we meer klanten naar uw website kunnen krijgen. 

U riskeert dus niets, maar u weet wel meteen: 

  • Hoe uw website nu scoort;

  • Hoeveel concurrentie er is in uw markt;

  • Wat de mogelijkheden zijn om meer bezoekers naar uw website te krijgen.

keyword research

"Klanten zijn meestal verbaasd over hoe snel ze resultaat merken in hun verkoop."

SEO optimalisatie

2. Een digitale strategie op maat

Op basis van de analyse maken we een plan op maat dat gericht is op maximaal rendement. Op verschillende manieren kunnen we uw website meer bezoekers bezorgen.

Zoekwoord onderzoek

Voor de beste SEO aanpak voor uw bedrijf, gaan we eerst een uitgebreide keyword research uitvoeren. Daardoor zien we op welke zoekwoorden we uw website kunnen laten scoren. Een grondige keyword research is essentieel om een realistisch SEO-plan op te stellen.

SEO: zoekmachineoptimalisatie

Dit houdt onder meer dit in:​

  • De huidige inhoud verbeteren zodat zoekmachines de inhoud begrijpen

  • Extra teksten schrijven die inspelen op de kansen voor uw website in uw marktsegment.

  • Het optimaliseren van de meta-tags op uw website (meer technische SEO).

SEA: online advertenties

We bekijken ook of betaalde advertenties een goede optie zijn voor uw bedrijf. Zeker in heel concurrentiële markten kan een advertentiecampagne een goed idee zijn.

 

Vaak is ook een combinatie van SEO en SEA een goede manier om snel rendement te halen.

3. Aanpassen en resultaat checken

Als we de gekozen aanpak toepassen zien we meestal snel de effecten. Van zodra de bots van Google uw website opnieuw hebben bezocht zien we wat het verschil is in de posities die uw website behaalt voor bepaalde belangrijke zoekwoorden. Met een slim plan en strategie is er altijd een positief effect! Het is daarom belangrijk dat we realistische plannen maken. 

Checken en bijsturen

Zoekmachine optimalisatie is geen 'one shot' actie. Na elke aanpassing kijk je wat de effecten zijn zodat we indien nodig de strategie kunnen bijsturen of verder optimaliseren voor een maximaal resultaat. Klanten zijn vaak verrast over hoe snel ze het effect merken van de SEO-aanpassingen van Koppie.be.

 

Wilt u ook het verschil ondervinden? 

Neem dan meteen contact op met ons. Op basis van een GRATIS en vrijblijvende SEO analyse bekijken we graag met u welke SEO optimalisatie voor uw onderneming ideaal is.

Een voorbeeld van een winnende SEO strategie vindt u hier.

SEO-analyse

SEO optimalisatie werkt ook voor uw website of webshop

Als SEO specialist ontdek ik vaak argwanende blikken bij de klanten. Het geloof om via een seo optimalisatie meer klanten te werven is niet bij iedereen even groot. Het helpt meestal om hen te laten kennismaken met enkele concrete cases. Zowel voor heel kleine als voor heel grote bedrijven hebben we via een passende seo strategie een groot verschil gemaakt. Bij dit soort marketing baseren we ons immers helemaal op feiten en cijfers, het is geen nattevingerwerk. Aan de hand van  krachtige software en analysetools komen we altijd tot een plan dat rendeert. Ook voor uw bedrijf!

Vraag snel uw gratis SEO analyse

Benieuwd naar wat we voor uw website kunnen doen? Geen probleem. Vraag ons meteen een gratis en vrijblijvende SEO analyse en dan vertellen we u hoe u uw omzet kan verhogen dankzij uw website.

bottom of page