top of page
Freelance SEO specialist

Freelance SEO specialist

Op zoek naar een zoekmachine-jongleur?

Content marketing is hot! Meer en meer bedrijven ontdekken dat sterke inhoud hun sales en marketing een boost geeft. Voorwaarde is wel dat die content SEO-proof is, met een slimme aanpak en op basis van grondig zoekwoordonderzoek. En dat is waar ik u als SEO freelance marketeer bij help. Met krachtige SEO copywriting, zoekwoordanalyse en linkbuilding geef ik een boost aan elke website.

Als freelance online marketeer vergroot ik het organisch bereik van uw website én trekt u meer klanten aan.

Hallo,

Freelance online marketing is 100% gericht op meetbare resultaten

Ik ben Filip Van Duyse uit Lokeren. Na mijn studies aan het Rits hield ik mij bezig met de communicatie in de kerncentrale van Doel en was ik persverantwoordelijke bij VLAM. Sinds 2004 werk ik als freelance copywriter. Een overzicht van mijn werk vindt u hier

SEO!
De laatste jaren is daarbij het SEO verhaal veel belangrijker geworden. Steeds meer hebben teksten naast een inhoudelijk ook een strategisch doel, onder meer om te scoren in zoekmachines. Daarom heb ik mij verder gespecialiseerd in het schrijven van SEO content die meetbare resultaten oplevert. Als SEO copywriting freelancer zet ik elke website in beweging omdat ik weet hoe Google teksten leest en 'begrijpt'.

 

Natuurlijk kan ik ook SEA voor u op orde zetten. Via digital advertising op bijvoorbeeld Facebook en Google kan ik het volledige digitale management beheren.

En dat kan ik ook voor u doen, én voor uw klanten. U kan mij voor elk project inschakelen als extra SEO wizard.

Ik hoor het graag!

"Ik schrijf teksten die een meetbaar verschil maken."

Cases!

The proof of the pudding...

Yep, ook bij SEO Content Marketing zijn concrete cases de beste manier om de kracht ervan te tonen. Hieronder vindt u er een paar. Klik voor meer info en ontdek hoe ik met teksten bedrijven help om zichtbaarder te zijn in Google.

Het fijne bij freelance online marketing is dat je klanten een duidelijk overzicht kan geven van wat je werk oplevert. Als online freelancer kan ik u zwart op wit tonen wat het verschil is, hoeveel extra mensen uw bedrijf gevonden hebben, op welke manier ze uw bedrijf hebben gevonden. En dat is wat het samenwerken met een freelance online marketeer zo boeiend maakt voor u. Een freelancer SEO laten aanpakken is dan ook een goed idee. Elke traject dat ik als seo freelancer al heb aangepakt geeft duidelijke resultaten en aantoonbare winst. 

Tools:

Freelance online marketing met krachtige software

Meten is weten. Het cliché... maar ook gewoon de waarheid. Geen nattevingerwerk, maar als freelance SEO specialist vind ik analyseren en evalueren enorm belangrijk om te scoren. Daarvoor gebruik ik de krachtige software van SEO powersuite om tot overtuigende resultaten te komen. Met de hulp van deze tools wordt het inschakelen van een marketing freelancer pas echt een win! Ik gebruik deze software voor:

Keyword research

Ik check onder meer zoekvolumes, concurrentie, zoekwoordmoeilijkheid, ...  Maar check ook de zoekwoorden van concurrenten en waar we hen kunnen 'raken'.

SEO freelancer - Image by Markus Spiske

Het begon allemaal met een penne(n)zak...

Toegegeven: ik was niet van in het begin een believer. Toen een klant mij een tiental jaar geleden vroeg om voor een klant in een tekst zowel 'pennenzak' als 'pennezak' te gebruiken, keek ik wat vreemd. Fouten schrijven? Omdat veel mensen zoeken op de verkeerde spelling? Het was wennen. Maar meer en meer heb ik het gegeven omarmd. Waarom? Omdat zo belangrijk is geworden voor elk bedrijf om online te scoren."

Filip Van Duyse - Freelance SEO expert

Balletje gooien?
Neem contact op

Pijlstraat 24 - 9160 Lokeren

📧 filip@koppie.be

 📞 0473 456 292

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
bottom of page