top of page
Copywriter Gent

Zoekt u een freelance copywriter in Gent?

Copywriter in Gent? Ook in de Arteveldestad kan u op Koppie rekenen!

Handig toch, als u een copywriter zoekt die zo goed als meteen ook aan uw tafel zit om te overleggen. Daarom is een copywriter die slechts op een kwartiertje van Gent woont een groot voordeel.

Maar dichtbij is niet voldoende. U wilt natuurlijk ook een copywriter die kwaliteit levert en uw klanten overtuigt en charmeert. Met 20 jaar ervaring is schrijven met een focus op marketing en sales waar ik elke dag mee bezig ben. Sterke teksten zijn geen toevalstreffers, het is bewust gaan voor een bepaald doel. 

Koppie.be helpt u dus altijd snel vooruit. Elk bedrijf in Gent kan rekenen op onze straffe teksten die een verschil maken. ​Ook als u hoger wil staan in Google en andere zoekmachines is de SEO-kracht van Koppie.be zeker een extra troef.

Copywriting Gent: voor veel verschillende soorten teksten

Hebt u voor uw onderneming sterke copywriting nodig? Koppie kan u helpen. Wij schijven voor u onder meer:

 

  • Web copywriter Gent: SEO webteksten

  • Creatieve copywriting en bedenken creatieve concepten

  • Verhelderende journalistiek

  • Persbericht voor uw bedrijf

  • Direct marketing

  • Content marketing, Facebook-marketing, SEA-campagne, ...

 

Wat u ook nodig heeft, wij staan snel in Gent voor straffe copy en sterke teksten die scoren!​

Enkele voorbeelden van 'Gentse teksten'

Gents socialisme

Gent is de bakermat van het socialisme in Vlaanderen. Dat is duidelijk te zien aan de Vrijdagmarkt waar de Bond Moyson prominent aanwezig is. Een beetje verderop vind je de Vooruit, het Amsab... en niet te vergeten: heel wat burgemeesters van Gent zijn en waren socialisten: Beke, Termont, ... Koppie.be verzorgde als copywriter al heel veel teksten voor het ABVV, de socialistische vakbond. Je vindt heel wat meer voorbeelden bij onze realisaties.

Nazareth Kaas

Ook voor Nazareth Kaas werkten we als copywriter. We ontwikkelden een slogan die speels omging met de kaas...  Ook voor creatieve copywriting kan je altijd terecht bij Koppie.be. Wij horen het graag welke slogans, concepten, baselines, ... we voor jouw bedrijf kunnen bedenken. Neem gerust contact met ons op!

Taminco & Eastman

Taminco is een van de toonaangevende bedrijven in de Gentse regio. Ondertussen maken ze deel uit van Eastman. Om hun vooruitstrevende visie en inzet voor onderzoek en ontwikkeling, ontwikkelde Koppie.be dit logo. FORWAR&D. Vooruit, met de focus op R&D. Een Gents succesverhaal krijgt zo ook via copywriting een extra boost.

Please reload

Copywriter in Gent nodig voor dit soort teksten?

bottom of page