top of page

Mik hoger

En zet je website in beweging!

Gratis SEO Analyse: ontdek snel hoe uw website scoort!

Is uw website al even online? Dan bent u allicht benieuwd hoe goed hij scoort in Google. Dat is normaal, want u wilt natuurlijk dat uw website gevonden wordt. Bij SEO bureau Koppie.be bieden we u gratis en vrijblijvend een analyse aan van de SEO van uw website. In deze analyse ontdekt u hoe goed uw website scoort in de zoekresultaten van Google. En dat is belangrijk, want na deze SEO check kan u zelf zien hoe uw site door meer bezoekers kan bezocht worden, én u dus meer klanten kan aantrekken via uw website.

Dit komt u te weten 

Onze SEO check geeft u belangrijke informatie waarmee u in staat bent om uw website beter te laten scoren. Onze gratis SEO scan controleert uw website op de volgende zaken:

  • Voor hoeveel zoekwoorden uw website te vinden is op het internet

  • Op welke posities deze zoekwoorden staan

  • Wat uw beste zoekwoorden zijn

  • Hoeveel mensen maandelijks op uw website vinden door te zoeken in Google

Onze  analyse geeft u een goed overzicht van hoe u uw website kan verbeteren.

Gratis seo scan

Vraag een gratis SEO analyse van uw website en ontdek hoe uw website scoort

Benieuwd naar hoe uw website op dit moment scoort in Google? Klik hier, vul uw gegevens in en we bezorgen u snel het resultaat. Zo weet u snel hoe uw website scoort in Google en hoe het beter kan.

analyse seo

Zoekwoordonderzoek is het begin van elke zoekmachine optimalisatie

Eens u weet hoe uw website scoort, kunnen we natuurlijk samen aan de slag gaan om uw score te verbeteren. Zo zal u meer klanten vinden via uw aantrekken. Het is belangrijk dat mensen op uw website terecht komen, ook als ze uw bedrijf nog niet kennen. Daar zorgt een goed uitgedachte seo marketing voor. Internet marketing is tegenwoordig de manier om duurzaam en voordelig meer klanten te werven via uw website.

Zo pakken wij zoekmachine optimalisatie aan

Bij Koppie.be kunnen we ervoor zorgen dat uw website beter scoort. Hoe we dat doen? Dat vertelt ons het zoekwoordonderzoek. Op basis daarvan gaan we op zoek naar de beste keywords voor uw website. We gaan op zoek naar woorden waarop veel mensen zoeken én die niet te veel concurrentie hebben op het internet. Dat is belangrijk om hoger te komen in Google op woorden die voor u belangrijk zijn. Dat is de basis van zoekmachine optimalisatie.

Uiteindelijk ziet u snel de evolutie van uw online marketing in uw Google analytics. Online marketing geeft snel meetbare resultaten, en zo geeft een seo specialist snel een boost aan uw hele onderneming.

Wilt u meer weten over zoekmachine optimalisatie?

Ontdek hier een praktisch voorbeeld van hoe onze analyse leidde tot een website die veel beter scoort in Google.​

Krijg een indicatie van wat een SEO optimalisatie kost.

Koppie.be deelt zijn expertise onder meer met:

badge.png
bottom of page