top of page

Met SEO copywriting vinden meer klanten uw website of webwinkel

Hoger in Google? Met seo copywriting van Koppie.be vinden klanten uw website of webshop.

SEO teksten die scoren in Google? Zo pakken wij het aan!

U wilt dat uw website prima scoort in de zoekmachines? Dan is het belangrijk dat u een SEO copywriter onder de arm neemt die weet wat belangrijk is voor zoekmachines. Koppie is als seo bureau de geknipte partner om uw website met slimme content hoger te krijgen in Google. 

Teksten die scoren bij  zoekmachines

SEO copywriters schrijven webteksten die zoekmachines begrijpen. Toch is het ook belangrijk dat ze niet 'enkel' geschreven zijn voor zoekmachines. Ze moeten ook informatief zijn voor de bezoekers van uw website. Het mag er dus niet te dik op liggen dat de teksten willen scoren bij de zoekrobotjes.

Om uw website te laten scoren in Google, houden wij onder meer rekening met: keyword density, keyword research, concurrentie van zoekwoorden, meta description, meta tags, ...

Google en co zullen door onze SEO copywriting zien dat uw bedrijf inspeelt op wat mensen zoeken. Het schrijven van SEO teksten doet uw website altijd beter scoren!

 

Sterke SEO copywriting en online marketing is tegenwoordig een must voor elke website.

copywriter seo
SEO webteksten
SEO bureau

Ontdek snel hoe SEO in de praktijk werkt

 

We hebben als SEO bureau een casestudy gemaakt over een SEO-aanpak die we voor een klant hebben uitgerold. Zo ziet u concreet hoe we tewerk gaan en hoe we resultaten boeken met een slimme aanpak van SEO. U vindt deze casestudy hier.

Als SEO Bureau kennen we de tips en tricks om ook uw site hoger te krijgen in Google!

Ontdek al onze tips & tricks voor het schrijven van slimme online content, geoptimaliseerd voor zoekmachines.

De perfecte webpagina?

Websites kunnen niet meer zonder seo webteksten

SEO copywriting is tegenwoordig heel belangrijk voor zowat elke website. Wat is het nut van een website als niemand hem vindt?

 

Maar er komt heel wat kijken bij het vindbaar maken van een website. De website moet technisch goed in elkaar zitten, maar ook de teksten moeten SEO vriendelijk zijn.

Bij Koppie weten we hoe teksten worden opgepikt door Google, Bing en co. Onze SEO webteksten maken ook van uw site een vindbare verkoopplek.

U wilt dat klanten uw website vinden op Google? Als seo bureau weten wij raad. Vraag ons vrijblijvend meer info.

Als SEO bureau laten we uw teksten op deze manier scoren bij Google:

Zoekwoordanalyse: welke woorden scoren in zoekmachines?

Eerst analyseren en selecteren we geschikte zoekwoorden met een keyword planner. We checken waar mensen vooral op zoeken in zoekmachines als ze uw producten of diensten willen vinden. Zo selecteren we voor uw SEO webteksten belangrijke woorden die veel mensen gebruiken in zoekmachines én die passen bij wat u doet.

 

Een SEO copywriter kijkt bovendien hoeveel concurrentie bepaalde zoekwoorden hebben in zoekmachines. Zo kunnen we SEO webteksten schrijven met een goed rendement. Daarbij is het belangrijk om te focussen op bepaalde diensten en niet te algemeen te blijven. Een Koppie copywriter helpt u graag bij dit traject om poeslief te zijn voor alle zoekmachines. En daar draait het om bij search engine optimization.

Voldoende content: zoekmachines houden van veel inhoud

Een search engine heeft ook inhoud nodig om uw website te herkennen én om hem als belangrijk te zien. Daarom hebben we heel wat tekst nodig. Meer en langere teksten zijn daarom de laatste jaren veel belangrijker geworden. Copywriting van Koppie geeft uw website voldoende inhoud om te scoren in zoekmachines zoals Google search.

Zoekmachines willen dat uw website unieke inhoud heeft. Het 'stelen' van tekst van een andere website wordt daarom afgestraft. Terecht! Koppie kan de copywriting van webteksten voor u verzorgen. We schrijven op basis van uw input, of we zoeken zelf de inhoud voor uw website. Het resultaat zijn altijd unieke SEO teksten die scoren op vlak van inhoud en search engine optimization.

Voor uw klanten:

niet enkel voor zoekmachines

Heel wat SEO copywriting slaat door in het 'pleasen' van Google. Sterke teksten zijn belangrijk, maar u mag nooit de bezoeker van uw website uit het oog verliezen. Met de beste teksten dienen twee koningen: de search engine én uw klanten. Google moet de inhoud kunnen begrijpen, en tegelijk moeten uw klanten de website interessant vinden.

Ook zorgt een goede seo copywriter ervoor dat alle belangrijke meta tags voor uw webpagina's in orde zijn, zoals een meta titel, meta description en eventueel een link naar social media of links naar andere webcontent of webpagina's op uw site. Als de teksten worden aangemeld via de Google search console weten we snel hoe hoog uw pagina scoort in de zoekresultaten.

Wat is SEO?

Met het optimaliseren van webteksten zorgen we ervoor dat zoekmachines de inhoud begrijpen én weten waarover de pagina gaat. Zo komen uw webpagina's hoger in de zoekresultaten. 

Lees hier wat het werk van een SEO copywriter zoal inhoudt.

Wat is seo

Wat is SEO?
Ontdek hier enkele voorbeelden!

bottom of page