Teksten voor website SEO

Meer klanten voor uw website? Dat lukt met sterke SEO copywriting

Hoger in Google? Met seo copywriting van Koppie.be vinden klanten uw website of webshop.

SEO copywriting die scoort in Google? Zo pakken wij het aan!

U wilt dat uw website prima scoort in de zoekmachines? Dan is het belangrijk dat u een SEO copywriter onder de arm neemt die weet wat belangrijk is voor 'Search Engine Optimization'. Koppie is als seo bureau de geknipte partner om uw website met slimme content hoger te krijgen in Google.

Teksten geoptimaliseerd voor zoekmachines

SEO copywriters schrijven webteksten die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Toch is het ook belangrijk dat ze niet 'enkel' geschreven zijn voor zoekmachines. Ze moeten ook informatief zijn voor de bezoekers van uw website. Het mag er dus niet te dik op liggen dat de teksten willen scoren bij de zoekrobotjes.

Om uw website te laten scoren in Google, houden wij onder meer rekening met: keyword density, keyword research, concurrentie van zoekwoorden, ...

Google en co zullen door onze SEO copywriting zien dat uw bedrijf inspeelt op wat mensen zoeken. Het schrijven van SEO teksten doet uw website altijd beter scoren!

 

Sterke SEO copywriting is tegenwoordig een must bij de meeste websites. Zoekt u een tekstschrijver voor uw website? 

 

copywriter seo
SEO webteksten

Ontdek snel hoe SEO in de praktijk werkt

 

We hebben als SEO bureau een casestudy gemaakt over een SEO-aanpak die we voor een klant hebben uitgerold. Zo ziet u concreet hoe we tewerk gaan en hoe we resultaten boeken met een slimme aanpak van SEO. U vindt deze casestudy hier.

Als SEO Bureau kennen we de tips en tricks om ook uw site hoger te krijgen in Google!

Ontdek al onze tips & tricks voor het schrijven van slimme online content, geoptimaliseerd voor zoekmachines.

De perfecte webpagina?

SEO teksten: de meeste websites kunnen niet meer zonder

SEO webteksten zijn tegenwoordig heel belangrijk voor zowat elke website. Wat is het nut van een website als niemand hem vindt?

 

Maar er komt heel wat kijken bij het vindbaar maken van een website. De website moet technisch goed in elkaar zitten, maar ook de teksten moeten SEO vriendelijk zijn.

Bij Koppie weten we hoe teksten worden opgepikt door Google, Bing en co. Onze SEO copywriting maakt ook van uw site een vindbare website.

U wilt seo teksten die scoren in Google? Als seo bureau weten wij raad. Vraag ons vrijblijvend meer info.

Als SEO bureau laten we uw teksten op deze manier scoren bij Google:

Zoekwoordanalyse: welke woorden scoren in zoekmachines?

Eerst analyseren en selecteren we geschikte zoekwoorden. We checken waar mensen vooral op zoeken in zoekmachines als ze uw producten of diensten willen vinden. Zo selecteren we voor uw SEO webteksten belangrijke woorden die veel mensen gebruiken in zoekmachines én die passen bij wat u doet.

 

We kijken bovendien hoeveel concurrentie bepaalde zoekwoorden hebben in zoekmachines. Zo kunnen we SEO webteksten schrijven met een goed rendement. Daarbij is het belangrijk om bij SEO copywriting te focussen op bepaalde diensten en niet te algemeen te blijven. Een Koppie copywriter helpt u graag bij dit traject om poeslief te zijn voor alle zoekmachines.

Voldoende content: zoekmachines houden van veel inhoud

Google heeft ook inhoud nodig om uw website te herkennen én om hem als belangrijk te zien. Daarom hebben we heel wat tekst nodig. Meer en langere teksten zijn daarom de laatste jaren veel belangrijker geworden. Copywriting van Koppie geeft uw website voldoende inhoud om te scoren in zoekmachines

Zoekmachines willen dat een website unieke inhoud heeft. Het 'stelen' van tekst van een andere website wordt daarom afgestraft. Terecht! Koppie kan de copywriting van webteksten voor u verzorgen. We schrijven op basis van uw input, of we zoeken zelf de inhoud voor uw website. Het resultaat is altijd een unieke webtekst die scoort.

Voor uw klanten:

niet enkel voor zoekmachines

Heel wat SEO copywriting slaat door in het 'pleasen' van Google. SEO copywriting is belangrijk, maar u mag nooit de bezoeker van uw website uit het oog verliezen. Met sterke SEO copywriting dient u twee koningen te dienen: de zoekmachines én uw klanten. Google moet de inhoud kunnen begrijpen, en tegelijk moeten uw klanten de website interessant vinden.

 

Daarvoor kan Koppie zorgen!

"SEO teksten laten schrijven? Wij houden als SEO bureau met alle belangrijke SEO regels rekening: keywords, density, duplicate content, zoekwoordanalyse, ... Bovendien zorgen we ervoor dat de teksten vlot en krachtig blijven!"

Voorbeelden van onze webteksten en SEO

Koppie.be

Pijlstraat 24

9160 Lokeren

0473 456 292

info@koppie.be

BE 0861 902 705

  • Facebook
  • LinkedIn