top of page

Tekst laten herschrijven? Dit zijn de opties bij Koppie.be

Bijgewerkt op: 16 jun. 2021


Een tekst schrijven die scoort? Het is niet altijd zo eenvoudig. De inhoud zit misschien wel goed, maar is de spelling wel in orde? Of staat de tekst vol kromme zinnen? Of is de betekenis niet duidelijk voor de ontvanger? Of scoort hij niet op vlak van seo? Dat zijn allemaal vragen waarmee u terecht kan bij Koppie.be. Wij geven uw teksten graag extra kracht.


Tekst herschrijven

Er zijn drie manieren waarop wij tekst aanpakken. Alles hangt af van uw vraag en van wat de huidige versie nodig heeft.

Eindredactie zet de puntjes op de 'i'

Een tekst waar fouten in staan? Dat komt op zijn minst slordig over. Ook al zijn de zeden op dat vlak een beetje veranderd (zeker in online social media), toch blijft het voor elk bedrijf belangrijk dat de spelling van elke tekst klopt. Schrijven zonder fouten in correct Nederlands is gewoon een must. En daarbij kan Koppie.be u helpen.

Bij eindredactie veranderen we niets fundamenteel aan uw schrijfsels. Een kromme zin, fout gespelde woorden, ... we halen ze eruit en bezorgen je een versie die zelfs de grootste taalnazi tevreden stemt. Dit werk gaat vrij snel, maar moet wel secuur gebeuren. Als basis gebruik ik het Groene boekje, en herschrijf ik volgens de algemene regels. Indien u een eigen stijlgids gebruikt, kan ik ook die gebruiken.

Teksten herschrijven zodat ze krachtiger worden

We kunnen ook grondiger uw tekst herschrijven. We gaan dan niet enkel op zoek naar taal- en spellingsfouten, maar we bekijken ook de hele inhoud. Leest de tekst vlot? Is alles duidelijk? Kunnen we betere accenten leggen? Door Koppie.be herschreven teksten winnen altijd aan kracht. De nieuwe versie overtuigt en maakt uw communicatie sterker.


Een voorbeeld van hoe wij krachtig teksten herschrijven vindt u hier.


Herwerken tekst

Hebt u bijvoorbeeld ook een website die niet of matig scoort in Google? U kan ook uw teksten laten herschrijven zodat ze ook op vlak van seo hoger pieken. De manieren waarop we dit aanpakken is heel pragmatisch en gericht op realistische winstkansen. Neem zeker eens contact op om samen te bekijken hoe we uw website hoger krijgen in Google.

Vaak ook een tussenvorm

Bij het herwerken van een tekst is het niet altijd het een of het ander. Vaak is het een tussen vorm waarbij we bijvoorbeeld bepaalde 'belangrijke' delen van een document grondig herschrijven en bij een ander deel het eerder op een eindredactie. Zo beperken we de tijd en ook de kosten. We vinden altijd een manier die werkt om uw idee helder te verwoorden. We maken hiervoor altijd graag een gratis offerte.


Ook uw tekst laten herschrijven?

Stuur meteen een mailtje naar info@koppie.be

Zelf aan de slag met tekst?

Gebruik dan deze tips en uw teksten winnen gegarandeerd aan kracht.


Er bestaan ook handige tools online om tekst te herschrijven. Op deze website kan u bijvoorbeeld een kort stukje Nederlandse tekst laten herschrijven zodat Google niet zal denken dat u een tekst gekopieerd heeft van een andere website. Hetzelfde kan u doen op deze website.

991 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page