top of page
Voordelen van een freelance copywriter

Dit zijn drie super belangrijke troeven van een freelance copy writer. 

Freelance copywriter

Meer dan iemand die goed kan schrijven

Een freelance copywriter is meer dan iemand met een vlotte pen.  Freelancers neemt u niet enkel onder de arm voor de schrijfkwaliteiten. Ook de verfrissende  en klare kijk van een buitenstaander op uw onderneming en op uw communicatie maken een belangrijk verschil.

 

Naast iemand die het goed kan verwoorden, helpt een copy writer u ook om de juiste boodschap naar de juiste doelgroep te sturen. Op die manier krijgt u een beter rendement van uw communicatie.

U kan Koppie.be inschakelen voor diverse soorten freelance schrijfopdrachten, zoals (seo) webteksten, bedrijfsvoorstelling, blogs, social media, short copy zoals baselines, belangrijke mail, copy voor nieuwe website, ...

 

Met de hulp van een freelance copywriter zal u gerichter communiceren. Dat helpt uw onderneming meer vooruit, vaak met minder budget.

Drie garanties van Koppie.be

Twijfelt u nog om een freelance copywriter in te schakelen? Dan neem ik die onzekerheid graag weg. 20 jaar copy schrijven voor bedrijven biedt u heel wat zekerheid.

1.

Deze copywriter is 'aanwezig'

Neen, ik zit meestal niet letterlijk te werken bij u op kantoor. Maar als enthousiaste partner ben ik wel altijd meteen bereikbaar voor al uw vragen.

 

En is het nodig, dan sta ik natuurlijk ook snel bij u om het werk te bespreken.

2.

Schrijven is een vak!

 Sinds het begin van deze eeuw ben ik elke dag bezig met copywriting en communicatie. Schrijven is dan ook een vak. Talent speelt een rol, maar teksten schrijven die overtuigen is ook een kwestie van een vak beheersen. 

 

Wilt u enkele voorbeelden van mijn werk checken? 

U vindt heel wat voorbeelden op de pagina realisaties zoals blogs, webteksten, reclamecampagnes, social media, ...

3.

Elke dag gaan voor 'the extra mile'

Waar ik een punt van maak, is dat ik als freelance copywriter altijd een verschil probeer te maken. Dat doe ik onder meer door zelf veel input en ideeën te geven.

 

Met mijn jarenlange ervaring haal ik voor u graag altijd het onderste uit de kan.

 

Zoekt u een enthousiaste freelance tekstschrijver voor uw bedrijfsreportage, website, brochure, ...?

 

Neem dan snel contact op en we bekijken meteen wat we voor elkaar kunnen doen.

Garanties van een zelfstandig tekstschrijver

Een freelance copywriter is bovenal een externe communicatiespecialist die met specifieke kennis en ervaring uw onderneming vooruit helpt.

 

Wanneer spreken we af?

bottom of page