top of page
Overheidscommunicatie

Bij overheidscommunicatie komt het erop neer te verhelderen in een taal die iedereen begrijpt.

Zoekt u een copywriter voor overheidscommunicatie?

Een goede copywriter zorgt dat iedereen uw boodschap begrijpt

Het overheidsbedrijf is een heel bijzondere onderneming. Als burger ben je verplicht 'aandeelhouder' en betaal je belastingen voor de gemeenschap. Dat is iets dat vaak gevoelig ligt: politiek is niet door iedereen even graag gezien. Communicatie is daarom super belangrijk voor de overheid. En natuurlijk wilt u dat die communicatie zoveel mogelijk mensen bereikt... en dat iedereen de boodschap begrijpt.

 

Een copywriter helpt u om de boodschap bevattelijk te maken, met de juiste inhoud en de ideale 'tone of voice'. Op die manier wint communicatie aan kracht en stijgt het rendement. 

Bang dat een externe copywriter te weinig over de materie weet? Dat is net een voordeel! Als copywriter geeft het zelfs een kick om de meest complexe materie te verhelderen in de taal van de burger. 

Welke uitdaging hebt u voor ons?

Krachtige overheidscommunicatie
Ervaring in overheidscommunicatie

Ervaren copywriter gezocht?

Een ervaren copywriter maakt het verschil tussen raken en missen. 20 jaar ervaring in communiceren geeft u de zekerheid dat uw communicatie de juiste snaar raakt en impact heeft op de burger.

 

Als copywriter heb ik tonnen ervaring in communicatie voor de overheid. Vaak was het mijn taak als copywriter om een moeilijk verhaal bevattelijk te maken en begrijpbaar voor iedereen.

 

  • Kernenergie (Electrabel, kerncentrale Doel)

  • Agro-marketing en de vleesindustrie (VLAM)

  • Wegen en Verkeer

  • De OVAM

  • Agentschap voor Natuur en Bos

  • Stad Antwerpen

  • ... 

Wist u bijvoorbeeld dat wij voor Stad Antwerpen 800 standaardbrieven hebben herwerkt om ze klantvriendelijk er te maken?

Neem vrijblijvend contact op om te bekijken hoe wij uw  communicatie ook sterker maken.

"Als copywriter geeft het zelfs een kick om de meest complexe materie te verhelderen in een taal die iedereen begrijpt." 

Voorbeelden van overheidscommunicatie

bottom of page