top of page

SEO of SEA?
Scroll en ontdek wat voor uw onderneming ideaal is.

Hoe wilt u meer klanten?

Intro

Meteen meer bezoekers?
Welkom op onze
SEA-speedboat

Duurzaam meer bezoekers?

Check in voor onze

SEO-cruise

Bootkeuze

Wat is SEA?

SEA is de afkorting van Search Engine Advertising. U koopt met SEA dus advertenties op platformen zoals Google, Facebook, Instagram, Linkedin, ... Zo bent u zeker van extra bezoekers op uw website, vandaag al.

Elke klik zal u een (gering) bedrag kosten. Elke bezoeker is een nieuwe verkoopkans. Een slimme advertentiecampagne rendeert altijd!

Wat is SEO?

SEO is de afkorting van Search Engine Optimization. In het Nederlands zeggen we zoekmachineoptimalisatie. Bij SEO gaan we uw website zodanig invullen en organiseren dat zoekmachines zoals Google uw site belangrijk vinden voor de producten en/of diensten die u aanbiedt. Het duurt iets langer voor u hiermee resultaat boekt, maar eens dit op punt staat komen de bezoekers lange tijd 'gratis' op uw website terecht. 

SEA = betalen voor extra bezoekers op uw website. We optimaliseren deze advertenties om de juiste bezoekers aan te trekken.

SEO = investeren in zoekmachine optimalisatie zodat klanten uw website duurzaam beter vinden.

Wat is het voordeel van SEA?

Slim adverteren op Google is heel doorzichtig en effectief. U betaalt doorgaans enkel als iemand via de advertentie uw website effectief bezoekt. Het is dus niet zoals een advertentie in een weekblad waarbij het moeilijk is om na te gaan wat het oplevert.

 

U weet altijd waarvoor u betaalt

Bij SEA krijgt u altijd een gedetailleerd overzicht van hoeveel mensen via de advertenties uw website hebben bezocht. De resultaten zijn 100% meetbaar. Het maakt bij SEA niet uit hoe goed uw website scoort in zoekmachines om extra bezoekers te ontvangen.

Wat is het voordeel van SEO?

Met SEO zoekmachine optimalisatie maken we uw website fundamenteel en in zijn geheel beter én vriendelijk voor Google en co. We gaan onder meer met meer en betere inhoud uw website opwaarderen. Door 'slimme' teksten laten we Google en co weten welke oplossingen uw onderneming biedt. 

Duurzaam resultaat

Eens de zoekmachine optimalisatie van uw website op punt staat, blijft uw website beter scoren zonder extra kosten. De website lokt dan op eigen kracht extra bezoekers. Dit is dus meer een investering die rendeert op langere termijn.

Wilt u weten hoe wij SEA aanpakken?

Klik hieronder en kom meer te weten over hoe wij ook uw website beter laten renderen.

Wilt u weten hoe wij SEO aanpakken?

Klik hieronder en kom meer te weten over hoe wij ook uw website beter laten scoren in Google en co.

Wat is het nadeel van SEA?

SEA zijn advertenties die u betaalt. En dat blijft zo: uw website wordt enkel gevonden dankzij de advertenties die Google toont in de zoekresultaten. Stopt u met de advertenties, dan stoppen ook de extra bezoekers. U bepaalt echter zelf hoeveel u wilt uitgeven en u kan de advertenties elk moment stoppen of pauzeren.

Ook voor een klein budget!

Denk vooral niet dat SEA iets is dat enkel voor grote bedrijven rendeert. Ook met een gering advertentiebudget kan u heel mooie resultaten boeken via SEA.

Wat is het nadeel van SEO?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) werkt altijd, maar het is vooraf niet 100% te voorspellen waar uw website zal eindigen. Dat hangt ook af van hoeveel bedrijven in uw sector moeite doen om bovenaan te komen in Google. 

SEO begint met analyseren!

Toch vinden we met een slimme aanpak altijd goede kansen om via zoekmachine optimalisatie uw website veel beter te laten scoren. Het vergt vooral een goede analyse van waarop mensen zoeken om SEO succesvol te maken.

Wat is belangrijk voor SEA die opbrengt?

Het belangrijkste is om de advertenties goed te richten op personen die interessant zijn voor uw zaak. Enkel als iemand op zoek is naar een dienst of product dat uw bedrijf aanbiedt, zal uw advertentie getoond worden. Zo renderen uw advertenties optimaal en brengen ze op!

  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

Neem contact op voor meer info over een SEA plan voor uw bedrijf.

Wat is belangrijk voor zoekmachine optimalisatie die opbrengt?

Bij zoekmachine optimalisatie is het belangrijk dat we ons slim richten op hoe u de beste bezoekers op uw website krijgt die op zoek zijn naar wat u verkoopt. Het is dus heel belangrijk dat we een goede analyse maken van zoekwoorden en de concurrentie in uw sector. Van daaruit werken we gericht om uw site beter te laten scoren in Google en co.

"Bij SEA komt het erop neer om met zo weinig mogelijk kosten zoveel mogelijk extra bezoekers/klanten te bereiken. Daar helpen wij u graag mee! U zal versteld staan dat u zelfs met een gering budget al veel extra verkoopkansen krijgt."

"Bij SEO is het belangrijk om de concurrentie te checken. Het is zoals bij een optreden. Komen er in een zaal met een capaciteit van 1.000 mensen slechts 100 mensen opdagen, dan is het eenvoudig om op de eerste rij te gaan staan. Is de zaal uitverkocht, dan wordt het wringen om dicht bij het podium te komen."

bottom of page