SEO of SEA?
Ontdek snel wat voor jouw website ideaal is.

Dus... jij wil meer klanten via je website?

 

Welkom aan boord!

Hoe wil je meer klanten?

 

Meteen meer bezoekers?
Welkom op onze
SEA-speedboat

Duurzaam meer bezoekers?

Check in voor onze

SEO-cruise

 

Wat is SEA?

SEA is de afkorting van Search Engine Advertising. Je koopt met SEA dus advertenties op onder meer zoekmachines. Zo ben je zeker van extra bezoekers op je website, vandaag al. Maar elke klik zal je een (klein) bedrag kosten. Elke bezoeker is een nieuwe verkoopkans. Een slimme advertentiecampagne rendeert altijd!

Wat is SEO?

SEO is de afkorting van Search Engine Optimization. In het Nederlands zeggen we zoekmachine optimalisatie. Bij SEO gaan we je website zodanig invullen en organiseren dat zoekmachines zoals Google jouw site belangrijk vinden voor de producten en diensten die jij aanbiedt. Het duurt iets langer voor je resultaat boekt, maar eens dit op punt staat komen de bezoekers lange tijd 'gratis' op je website terecht. 

SEA = betalen voor extra bezoekers op je website. We optimaliseren deze advertenties om de juiste bezoekers aan te trekken.

SEO = investeren in zoekmachine optimalisatie zodat klanten je website duurzaam beter vinden.

Wat is het voordeel van SEA?

Slim adverteren op Google is heel doorzichtig en effectief. Je betaalt enkel als iemand via de advertentie je website bezoekt. Het is dus niet zoals een advertentie in een weekblad waarbij het moeilijk is om na te gaan wat het oplevert.

 

Je weet altijd waarvoor je betaalt 

Bij SEA krijg je altijd een gedetailleerd overzicht van hoeveel mensen via de advertenties jouw website hebben bezocht. De resultaten zijn 100% meetbaar. Het maakt bij SEA niet uit hoe goed je website scoort in zoekmachines om extra bezoekers te ontvangen.

Wat is het voordeel van SEO?

Met SEO zoekmachine optimalisatie maken we je website in zijn geheel beter én vriendelijk voor Google en co. We gaan onder meer met meer en betere inhoud jouw website opwaarderen. Door 'slimme' teksten laten we Google en co weten dat jouw bedrijf een oplossing biedt voor waar mensen naa rop zoek zijn via zoekmachines. 

Duurzaam resultaat

Eens de zoekmachine optimalisatie van je website op punt staat, blijft je website beter scoren zonder extra kosten. De website lokt dan op eigen kracht extra bezoekers. Dit is dus meer een investering die rendeert op langere termijn.

Wil je weten hoe wij SEA aanpakken?

Klik hieronder en kom meer te weten over hoe wij ook jouw website beter laten renderen.

Wil je weten hoe wij SEO aanpakken?

Klik hieronder en kom meer te weten over hoe wij ook jouw website beter laten scoren in Google.

Wat is het nadeel van SEA?

SEA zijn advertenties die je betaalt. En dat blijft zo: je website wordt enkel gevonden dankzij de advertenties die Google toont in de zoekresultaten. Stop je met de advertenties, dan stoppen ook de extra bezoekers. Je bepaalt echter zelf hoeveel je wilt uitgeven en je kan de advertenties elk moment stoppen of pauzeren.

Ook voor een klein budget!

Denk vooral niet dat SEA iets is dat enkel voor grote bedrijven rendeert. Ook met een gering advertentiebudget kan je heel mooie resultaten boeken via SEA.

Wat is het nadeel van SEO?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) werkt altijd, maar het is vooraf niet 100% te voorspellen waar je website zal eindigen. Dat hangt ook af van hoeveel bedrijven in jouw sector moeite doen om bovenaan te komen in Google. 

SEO begint met analyseren!

Toch vind je met een slimme aanpak altijd goede kansen om via zoekmachine optimalisatie jouw website veel beter te laten scoren. Het vergt vooral een goede analyse van waarop mensen zoeken om SEO succesvol te maken.

Wat is belangrijk voor SEA die opbrengt?

Het belangrijkste is om de advertenties goed te richten op personen die interessant zijn voor jouw zaak. Enkel als iemand op zoek is naar een dienst of product dat jouw bedrijf aanbiedt, zal je advertentie getoond worden. Zo krijg renderen je advertenties optimaal en brengen ze op!

  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

Neem contact op voor meer info over een SEA plan voor uw bedrijf.

Wat is belangrijk voor zoekmachine optimalisatie die opbrengt?

Bij zoekmachine optimalisatie is het belangrijk dat we ons slim richten op hoe jij de beste bezoekers op je website krijgt die op zoek zijn naar wat jij verkoopt. Het is dus heel belangrijk dat we een goede analyse maken van zoekwoorden en de concurrentie in jouw sector. Van daaruit werken we gericht om jouw site beter te laten scoren in Google en co.

"Bij SEA komt het erop neer om met zo weinig mogelijk kosten zoveel mogelijk extra bezoekers/klanten te bereiken. Daar helpen wij u graag mee! U zal versteld staan dat u zelfs met een klein budget al veel extra verkoopkansen krijgt."

"Bij SEO is het belangrijk om de concurrentie te checken. Het is zoals bij een optreden. Komen er in een zaal met een capaciteit van 1.000 mensen slechts 100 mensen opdagen, dan is het eenvoudig om op de eerste rij te gaan staan. Is de zaal uitverkocht, dan wordt het wringen om dicht bij het podium te komen."

Dit overzicht van SEO en SEA is powered door Koppie.be - Sterke teksten en méér

Klik hier om op de hoofdpagina te komen.