top of page

Schrijven website teksten en folder B-and-Bee | Bij-zonder slapen!


Teksten schrijven om nieuw concept te verduidelijken


Copywriting webteksten b-and-bee

B-and-Bee is een nieuw slaapconcept: 100% Belgisch en 100% fun!

De honingraatmodules zijn ideaal als handige opstelling voor tijdelijke als permanente slaapplaatsen. Ook als particulier kan u er eentje huren om te kamperen in alle vrijheid, maar toch met heel wat extra comfort. Koppie nam de copywriting op zich om het concept te verhelderen en alle mogelijkheden duidelijk voor te stellen.

Schrijven in de sfeer van de camping? Daavoor bel je een copywriter

Waarop een copywriter inschakelen voor zo'n project? Eenvoudig: een copywriter kan met jouw verhaal aan de slag gaan om het duidelijk te presenteren, maar eveneens om het met gevoel te verwoorden. Een freelance copywriter staat een beetje verder van jouw project zodat hij met een fris oog kan kijken naar het concept. Als voor mij iets niet duidelijk is, dan voor de klant ook niet. En zo maak ik als copywriter een groot verschil in de kracht van jouw teksten en bedrijfscommunicatie. Ook voor overheidscommunicatie werkt dit op dezelfde manier.

Interesse? Ga zeker eens kijken op de website. Koppie deed de copywriting en zorgde voor teksten die duidelijk zijn én het fun-gehlate van het concept een boost gaven.


Copywriting B-and-Bee teksten website


18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page