top of page

Content marketing scoort ook voor Stock2be

Bijgewerkt op: 11 jul. 2021

Hoger in Google? Dat kan met slimme content marketing. Koppie.be heeft dat opnieuw bewezen door de website van stock2be.be aan te pakken. Een betere SEO maakte ook voor deze website het verschil tussen onzichtbaar en makkelijk te vinden. Waar de site oorspronkelijk een slag in het water was, is het nu met een kleine inspanning een belangrijke tool voor meer klanten en meer omzet.


Gratis SEO analyse

Elk project rond content marketing begint met een slimme analyse van de huidige SEO-prestaties. Hoe scoort uw website of webwinkel nu? Hoe kan het beter? Waar liggen de gouden kansen? Belangrijk hierbij is dat we de juiste keuzes maken voor zoektermen waar veel op gezocht wordt én die haalbaar zijn om op te scoren.


Wilt u weten hoe uw website of webshop scoort? Wij maken gratis en vrijblijvend een SEO analyse. Ga hiervoor naar deze pagina: Gratis SEO analyse.

Ook bij Stock2be zorgde het zoekwoord onderzoek voor concrete input om de site vindbaar te maken. Met deze informatie zijn we bij Koppie.be aan de slag gegaan om twee content pagina's aan te maken. Het effect was snel zichtbaar.


SEO marketing: scoren op belangrijke keywords

Resultaat content marketing
Resultaat Content Markedting

De beginsituatie was duidelijk: de website van Stock2be was enkel te vinden door te zoeken op de eigen naam. Dit bedrijf koopt stocks op van vooral kleding en moest voor belangrijke sleutelwoorden wél vindbaar worden. En dat was meteen het doel van dit project.


Doel bereikt!

Op de belangrijkste sleutelwoorden voor het bedrijf vindt u nu de website op mooie posities in de top 15 (zie afbeelding). De website is nu makkelijk te vinden voor wie gericht op zoek gaat naar de diensten van dit bedrijf. Dat maakt het verschil tussen een website als kost en een website als investering.


Content marketing maakte ook voor Stock2be het verschil tussen een website als kost en een website als investering.

Duurzaam resultaat

Deze alinea is een update over dit project, iets meer dan een half jaar nadat we het hebben afgerond. Het is duidelijk dat de inspanningen die we geleverd hebben nog extra effect hebben... én ook een blijvend effect hebben. De website is - zonder verdere SEO aanpassingen - nog een paar procenten verder gestegen op vlak van zichtbaarheid. De investering in SEO blijft ook een stabiel resultaat opleveren voor de klant. Dat is duidelijk te zien op deze afbeelding. Dat is een groot verschil met adverteren op zoekmachines (SEA). De extra bezoekers die u daarmee 'koopt' vallen weg als u stopt met betalen.


Inspanningen in SEO verdienen zich zo op termijn altijd terug!

SEO heeft blijvend resultaat


Wilt u ook een website of webwinkel die opbrengt?Hoger in Google


92 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page