Content marketing scoort ook voor Stock2be

Bijgewerkt: apr 13

Hoger in Google? Dat kan met slimme content marketing. Koppie.be heeft dat opnieuw bewezen door de website van stock2be.be aan te pakken. Een betere SEO maakte ook voor deze website het verschil tussen onzichtbaar en makkelijk te vinden. Waar de site oorspronkelijk een slag in het water was, is het nu met een kleine inspanning een belangrijke tool voor meer klanten en meer omzet.


Gratis SEO analyse

Elk project rond content marketing begint met een slimme analyse van de huidige SEO-prestaties. Hoe scoort uw website of webwinkel nu? Hoe kan het beter? Waar liggen de gouden kansen? Belangrijk hierbij is dat we de juiste keuzes maken voor zoektermen waar veel op gezocht wordt én die haalbaar zijn om op te scoren.


Wilt u weten hoe uw website of webshop scoort? Wij maken gratis en vrijblijvend een SEO analyse. Ga hiervoor naar deze pagina: Gratis SEO analyse.

Ook bij Stock2be zorgde het zoekwoord onderzoek voor concrete input om de site vindbaar te maken. Met deze informatie zijn we bij Koppie.be aan de slag gegaan om twee content pagina's aan te maken. Het effect was snel zichtbaar.


SEO marketing: scoren op belangrijke keywords

Resultaat Content Markedting

De beginsituatie was duidelijk: de website van Stock2be was enkel te vinden door te zoeken op de eigen naam. Dit bedrijf koopt stocks op van vooral kleding en moest voor belangrijke sleutelwoorden wél vindbaar worden. En dat was meteen het doel van dit project.


Doel bereikt!

Op de belangrijkste sleutelwoorden voor het bedrijf vindt u nu de website op mooie posities in de top 15 (zie afbeelding). De website is nu makkelijk te vinden voor wie gericht op zoek gaat naar de diensten van dit bedrijf. Dat maakt het verschil tussen een website als kost en een website als investering.


Content marketing maakte ook voor Stock2be het verschil tussen een website als kost en een website als investering.

Wilt u ook een website of webwinkel die opbrengt?

Vraag snel uw gratis en vrijblijvende SEO analyse.

22 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Koppie.be

Pijlstraat 24

9160 Lokeren

0473 456 292

info@koppie.be

BE 0861 902 705

  • Facebook
  • LinkedIn