top of page

Copywriting webteksten - klik - voor Studio StillWebteksten Studio Still

Copywriting met alle zintuigen

Zien is geloven. Een webshop moet dan ook uitblinken in een knappe presentatie. Je kan de producten niet vastnemen, voelen... dus kan je er maar beter voor zorgen dat de beelden van het scherm spatten. Studio Still zorgt daarvoor, en Koppie zorgde voor de copywriting van de teksten van hun website.

Creatieve copy, meer dan SEO webteksten

SEO webteksten zijn meestal belangrijk, maar niet altijd. Je moet je altijd afvragen of SEO teksten de investering waard zijn. Een website die heel gericht op een nichemarkt inspeelt, kan vaak op andere manieren scoren, zonder een site te maken die helemaal vol zit met SEO webteksten. Bijvoorbeeld met een SEA campgne op Google kan je ook op een vrij voordelige manier de juiste mensen naar je website lokken. Als copywriter speel je op dat moment een andere rol in het communicatieproces.


Copywriter packshot fotografie

Copywriter die overtuigt en inspireert

Als copywriter was het in dit project mijn taak om ervoor te zorgen dat de bezoekers van de site verleid werden. Het was dus niet de bedoeling om via SEO technieken de website te laten scoren in zoekmachines, maar wel om wie op de site terecht komt te charmeren over het bedrijf. Creatieve copy bracht dit tot een goed einde, met een opvallende - KLIK - benadering die een speelse touch geeft aan de copywriting.

Ga zeker eens kijken op www.studiostill.be

7 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page