top of page

Miniwebsite? Prima idee!

Niet elk bedrijf heeft een uitgebreide website nodig met veel content met een volledige SEO. Als copywriter en SEO Bureau moet je niet altijd willen gaan voor een maximale aanpak. Vaak is light zeker niet minder. Zo ook bij de website van Remi bvba.

Website Remi bvba SEO bureau

Website voor beperkt aantal klanten

Zeker bedrijven met een klein potentieel aantal klanten kunnen het heel anders aanpakken. Remi bvba is zo'n bedrijf. Dit aannemingsbedrijf werkt enkel in de sector van de seininrichting. Zij werken dus enkel op en rond de spoorwegen. Het spreekt voor zich dat hun potentieel aan klanten eerder klein is. Vooral Infrabel en haar onderaannemers zijn de potentiële werkgever van Remi bvba. Het is voor dergelijk bedrijf onnodig dat de site hoog staat in Google. Er zijn andere manieren om prospects naar de site te leiden.


Copywriting: wie zijn we, wat doen we

De nieuwe website van Remi bvba heeft een duidelijk doel: vertellen wie ze zijn en wat ze doen. En dat is ook de enige inhoud van deze website. Het bedrijf heeft nu een professionele uitstraling die vertrouwen wekt, zonder dat er een groot budget nodig is om de onderneming op de digitale kaart te zetten. De website zelf werd ontwikkeld door ExpertMedia.


Veel bedrijven vinden het moeilijk om zelf hun zaak te beschrijven. De zaakvoerder kent zijn bedrijf door en door... maar hoe giet je dat in woorden? Dan helpt Koppie.be je vooruit!

Vindt u het ook moeilijk om de juiste woorden te vinden?

Veel bedrijven vinden het moeilijk om zelf hun zaak te beschrijven. De zaakvoerder kent zijn bedrijf door en door... maar hoe giet je dat in woorden? Als copywriter hielp ik dit bedrijf door even met de zaakvoerder te bellen, en na een interviewtje van een kwartier had ik alle informatie die nodig was om de tekst te schrijven. Dat is een kleine moeite voor het bedrijf, maar het maakt meteen een groot verschil. Zo maakt Koppie.be de communicatie bij veel bedrijven eenvoudiger.


Ook teksten nodig over uw bedrijf? Bel snel Filip op 0473 456 292
Webteksten webcopy seo bureau

38 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page