top of page

Web copywriting voor Janz & Rooz

Bijgewerkt op: 22 dec. 2020


Web copywriter Janz & Rooz

Copywriting voor het web heeft de laatste jaren een grote gedaanteverwisseling ondergaan. Online teksten moeten niet enkel vlot zijn, maar ook 'leesbaar' voor zoekmachines. Dat laatste is eerder technisch, maar dat mag je als copywriter niet laten blijken. Goede web copywriting geeft een bepaalde flair en 'feel' aan uw website, en zorgt er ook voor dat ze worden opgepikt door zoekmachines. Ook voor Janz & Rooz leverden we de content die zowel qua inhoud als qua seo (search engine optimization) een goede beurt maakt.


Websites worden verkopers

Een website die enkel maar een visitekaartje of een vitrine is? Dat is een gemiste kans. Websites hebben tegenwoordig zoveel meer mogelijkheden. Het is dan ook zonde om die kansen niet te benutten. En dat geldt zowel voor de grootste bedrijven als voor kmo's als zelfstandigen.

Web copywriting
Hmmmmm stracciatella

Een voorbeeld is de copy die wij schreven voor het artisanaal schepijs van Janz & Rooz. Deze eenmanszaak is ondertussen al een paar jaar bezig, en voelde stilaan de noodzaak om ook online meer te doen. Daarvoor namen ze contact op met Koppie.be. Wij schreven de copy voor hun nieuwe website en zorgden ervoor dat zowel de inhoud als het gevoel juist zaten. Elk product gaven we een extra duwtje in de rug zodat de bezoeker het ijs bijna kan proeven. Dat doet ook verkopen!


Check zeker eens de website: www.janzenrooz.be


Marketing voor iedereen

Het mag duidelijk zijn dat marketing tegenwoordig voor elk bedrijf belangrijk is, ook voor de kleinste zelfstandigen. En zeker voor hen is het makkelijk om beroep te doen op een freelance web copywriter. Het is een voordelige en hands-on manier om snel een groot verschil te maken. Wij kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw website heel wat extra bezoekers/klanten aantrekt.Online copywriting

Nog extra seo copywriting mogelijk

De website heeft een goede start genomen, maar dit hoeft geen eindpunt te zijn. Extra waarde kunnen we creëren door een blog, social media berichten, tips over hun producten, ... Inhoud is meer dan ooit koning bij communicatie die moet opleveren.

Online marketing is tegenwoordig zowel voor heel grote als voor heel kleine bedrijven belangrijk én toegankelijk

Voor deze website hebben wij ook het design ontwikkeld en de hele technische kant van de zaak op ons genomen.


Wilt u ook zo'n website? Met of zonder seo copywriting die uw teksten laat scoren in Google? Of wilt u een blog voor uw website? Neem gerust contact op met Koppie.be


Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page