top of page

Webteksten en SEO voor Ustore self storageWebteksten Ustore

Het grootste compliment voor een copywriter is als klanten na een aantal jaar terug aankloppen voor een nieuw project. Koppie schreef al webteksten voor het bedrijf Ybis dat stalen trappen maakt. De zaakvoerder heeft nu los van zijn trappenbedrijf iets helemaal nieuws gelanceerd. Met Ustore in Aalst heeft hij een superieure oplossing gecreëerd voor iedereen die opslagruimte nodig heeft. Meer nog: deze ruimtes zijn verwarmd, geïsoleerd en altijd proper. Zo kan je er ook je waardevolle spullen in kwijt. Koppie schreef ook voor deze website webteksten en SEO-webteksten.

Webteksten en SEO-webteksten

De tijd dat webteksten enkel beschrijvend waren en interesse moesten opwekken, is verleden tijd. Een website wordt tegenwoordig veel meer strategisch aangepakt: wie wil ik bereiken, hoe wil ik die bereiken, wat moet ik daarvoor doen, ...

Voor deze website van Ustore kwamen we uit op een combinatie van 'gewone' webcopy en een deel dat meer gericht is op SEO om zoekmachines te begeleiden naar de website.

Belangrijk bij die SEO-webteksten is wel dat ook deze informatie zijn en een meerwaarde geven. Je kan je niet zomaar bezondigen aan 'keyword stuffing', maar je moet op een gebalanceerde en inhoudelijke manier de belangrijkste keywords in de belangrijk maken.

Je vindt de website van Ustore hier


SEO webteksten Ustore


20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page